Top 18+ The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Bạn đang tìm kiếm về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens, hôm nay team mình sẽ chia sẻ đến bạn bài viết Top 18+ The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team mình tổng hợp và biên tập từ nhiều nguồn trên internet. Hy vòng bài viết về chủ đề The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens hữu ích với bạn.

1. Top 18+ The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Đề thi Anh chung vào 10 THPT chuyên Hưng Yên vừa sáng nay ngày 23/5/2019, cùng Đọc tài liệu tham khảo em nhé!

Đề thi vào 10 tiếng Anh 2019 – Chuyên Hưng Yên

SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO 

KỲ THI TUYỂN SINH VÀO LỚP 10 THPT CHUYÊN HƯNG YÊN

NĂM HỌC 2019 – 2020

Môn thi: TIẾNG ANH 

ĐỀ CHÍNH THỨC

(Dành cho tất cả thí sinh)

(Đề thi có 02 trang)

Thời gian làm bài: 60 phút (không kể thời gian giao đề)

I Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest. Write A, B, C or Don your answer sheet. (1.0 point) 

1. A. thinks

B. invites

C. develops

D. arrives

2.

A. breath

B health

C. heart

D. head

3.

A. honor

B human

C. hand

D. humorous

4.

A. note

B.cold

C. nothing

D. notice

5. A. collection

B. question

C. celebration

D. imagination

II/ Choose the best word or phrase to complete the following sentences. Write A, B, C or D on your answer sheet. 2.0 points) 

1. I don’t think Mike will reject that job offer, _________ ?

A. do I

B. will he

C. won’t he

D. don’t I

2. I live in Da Lat, _________ is one of the most beautiful cities of Viet Nam.

A. who

B. where

C. which

D. that

3. My brother has collected a lot of _________ bottles since he was ten

A. old lovely glass

B. glass lovely old

C. old glass lovely

D. lovely old glass!

4. If I had my credit card with me, I _________ the coat.

A. would buy

B. have to buy

C. will buy

D. would have bought

5. Both Mary and Jane _________ ready for the exam tomorrow.

A.is

B. was

C. are

D. had been

6. There was so much noise that we could hardly _________ what the speaker was saying.

A. take in

B. take up

C bring in

D. bring up

7. I always get _________ in stomach before sitting an exam.

A. worms

B. butterflies

C. crabs

D. ants

8. The computer has had an enormous _________ on the way we work.

A. change

B. alteration

C. inthience

D. impression

9. Tom: “Thank you so much for giving me a lift.”

– Linda:” ______ “

A Sure. I will be so happy to do that.

B. Thanks for saying so!

C. It’s kind of you to say sol

D . You are welcome!

10. Sue: When are we leaving for the concert?”

– Robert:”________ !”

A. No problem

B. Certainly

C. That’s right

D. Straight away

III Supply the correct form of the words in brackets. Write your answer on your answer sheer. (1.0 point) 

1. Reading books is one of the most interesting forms of _________. (ENTERTAIN)

2. The whole city was   _________ by the hurricane. (DESTRUCTION)

3. Smoking can cause  _________ diseases.. (RESPIRE)

4. I like to watch the news on TV because it is so  _________. (INFORM)

5. He didn’t feel happy because he worked  _________. (SUCCEED)

IV/ Fill in each blank with ONE suitable word. Write your answers on the answer sheet. (7.5 points)

English has, without doubt, become the second language of Europe and the world. European countries (1) ____ have most successfully assimilated English into daily life are England’s neighbors in Northern Europe: Ireland, the Netherlands, Sweden, Norway, and the (2)____ of Scandinavia

The situation is (3)____  noticeable that any visitor to the Netherlands will soon be aware of the pressure of English on daily life: television, radio and print bring it into (4)___ home and the schoolyard conversation of children; advertisers use it to pep up their message: journalists take refuge in it when their home-bred skills fizzie them. Increasingly one hears the view that Dutch will (5)___ way to English as the national tongue within two or three generations.

 V Read the passage and choose the best option to answer the question. Write A, B, C or Don your answer sheet (1.5 points)

The United States has been criticized* for its treatment of its elderly citizens. Although in many other countries the elderly usually live with their children’s family, many older Americans live alone, without the close companionship of their children. This situation is sometimes blamed on the “selfishness” of the younger generation but a closer look shows that many of the elderly prefer to maintain their independent lives.

Research on the situation of the elderly in America has shown that while grandparents are delighted to be visited periodically by their children and grandchildren, they prefer to continue living in the surroundings that they are familiar with. This suggests that children should permit their parents to live alone if they wish to, and should encourage them to maintain close ties to the rest of the family.

Another surprising result of the research on the elderly in the United States has been the very positive influence which pets have been found to have on the elderly people that they live with. It has been shown that elderly people who care for small pets, such as cats or dogs, live longer, are healthier, and have better attitudes towards their lives than similar elderly people without these companions.

1. The word “its in line 1 refers to ___________

A. The United States

B. a country

C. a family .

D. the surrounding

2. The word “periodically in the second paragraph can be best replaced by  ___________

A recently

B. yearly

C. rarely

D. fairly often

3. What do some people see as the cause of the fact that many older Americans live alone?

A. The society of the USA treats its elderly people as troubles.

B. The young people in the United States are too selfish

C. The young people usually trouble the elderly of their own.

D. The government concerns hardly about the elderly people.

4. The author advises the young people to  ___________

A keep close ties the elderly of their own

B. let the elderly of their families live by themselves

C. respect the wishes of their elderly parents

D. permit their elderly relatives to raise some pets

5. The author’s main thought is that  ___________.

A. the elderly who care for some pets live longer

B. the social practice in the USA makes the elderly live alone

C. the elderly people should have better attitudes towards their lives

D. it is a social tradition that the elderly Americans enjoy the self-directing lives

 VII Complete the following sentences, using the words or phrases suggesteil. Write your answers on the answer sheet. (1.5 points)

1. Although / Long / take taxi / he / still / arrive / meeting / late.

2. While Alisa / water / plants / yesterday morning. / she suddenly / hear / alarm / go off.

3. I / lend / my book / if / you / promise / keep/clean.

4. David / so excited / take part / that event / soon.

5. You / responsible / make sure / all books / be / returned / on time.

VI/ Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it. Write your answers on the answer sheet. (1.5 points) 

1. Don’t forget to water these young trees every morning,” he said to me,

→ He reminded ____________

2. It has been nearly three months since I last talked to her

→ The last time ____________

3. Please don’t touch the things on display

→ Would you mind ____________?

4. I’m sure you had in good time at his party last night.

→ You must ____________

5. Her behavior is so good that everyone loves her

→ So well ____________

………..THE END ……….

Dịch bài luận phần 5 như sau:

Hoa Kỳ đã bị chỉ trích vì đối xử với công dân cao tuổi của nó. Mặc dù trong nhiều khác nước người già thường sống với gia đình của con cái, nhiều người Mỹ lớn tuổi sống một mình, mà không có sự đồng hành thân thiết của con cái họ. Tình trạng này đôi khi được cho là do sự “ích kỷ” của các bạn trẻ thế hệ, nhưng một cái nhìn gần hơn cho thấy rằng nhiều người già thích để duy trì cuộc sống độc lập của họ.

Nghiên cứu về tình hình của người cao tuổi ở Mỹ đã chỉ ra rằng trong khi ông bà rất vui mừng  được đến thăm định kỳ bởi con cháu của họ, họ muốn tiếp tục sống trong môi trường xung quanh mà họ đã quen thuộc với. Điều này cho thấy rằng trẻ em nên cho phép phụ huynh của họ phải sống một mình nếu họ muốn, và nên khuyến khích họ duy trì quan hệ chặt chẽ với phần còn lại của gia đình.

Một kết quả đáng ngạc nhiên của các nghiên cứu về người cao tuổi ở Hoa Kỳ đã và đang rất tích cực ảnh hưởng mà vật nuôi đã được tìm thấy có về người cao tuổi mà họ sống với. Nó đã được chứng minh rằng người già chăm sóc thú nuôi nhỏ như chó và mèo, sống lâu hơn, có sức khỏe, và có tốt hơn thái độ đối với cuộc sống của họ hơn những người già tương tự mà không có những đồng.

Có thể các em quan tâm:

  • Đề thi vào lớp 10 môn Văn chuyên Hưng Yên năm 2019
  • Đề thi vào lớp 10 môn Toán 2019 – Chuyên Hưng Yên

Đáp án đề thi tuyển sinh vào lớp 10 môn tiếng Anh – THPT Chuyên Hưng Yên năm 2019

I.

1. D

2. C

3. A

4. C

5. B

II.

1. B

2. C

3. D

4. A

5. C

6. A

7. B

8. C

9. D

10. D

III.

1. entertainment

2. destroyed

3. respiratory

4. informative

5. unsuccessfully

IV.

1. which

2. rest

3. so

4. every

5. give

V .

1. A

2. D

3. B

4. C

5. D

VI.

1. Although Long took a taxi, he still arrived at the meeting late./ Although Long had taken a taxi, he still arrived at the meeting late.

2. While Alisa was watering plants yesterday morning, she suddenly heard the alarm going off.

3. I will lend you my book if you promise to keep it clean.

4. David is so excited about taking part in that event soon

5. You must be responsible for making sure that all books will be returned on time.

VII

1. He reminded me to water those young trees every morning.

2. The last time I talked to her was nearly three months ago

3. Would you mind not touching the things on display?

4. You must have had a good time at his party last night.

5. So well does she behave that everyone loves her.

Nếu không thấy hiển thị đúng các nội dung đáp án, hãy truy cập trực tiếp lại với link: https://doctailieu.com/de-thi-vao-10-tieng-anh-2019-chuyen-hung-yen

Đáp án đề anh thi vào 10 2019 của chuyên Hưng Yên ở trên do thầy cô của Đọc tài liệu thực hiện trong thời gian vừa diễn ra xong bài thi vì vậy không thể tránh khỏi thiếu sót, thang điểm cũng như chi tiết lời giải do Sở GD tỉnh công bố sẽ được chúng tôi cập nhật sau! Mong các em đạt được kết quả tốt nhất.

Mặt khác đối với những em chưa thi có thể tham khảo đề thi vào lớp 10 của các tỉnh và các trường trên toàn quốc nữa nhé!

Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666
Lượt xem: 56665666

2. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ VNExpress

VNExpress
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Hẳn là bạn đã có thêm nhiều thông tin về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens rồi nhỉ? Nội dung The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên VNExpress, hy vọng sẽ giúp bạn có được thông tin tốt nhất cho bản thân.
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

3. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ dantri.com.vn

dantri.com.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Mong rằng những thông tin trên về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên dantri.com.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

4. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ tuoitre.vn

tuoitre.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Dưới đây là TOP các bài viết về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên tuoitre.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

5. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ thanhnien.vn

thanhnien.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Hẳn là bạn đã có thêm nhiều thông tin về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens rồi nhỉ? Nội dung The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên thanhnien.vn, hy vọng sẽ giúp bạn có được thông tin tốt nhất cho bản thân.
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

6. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ tienphong.vn

tienphong.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Mong rằng những thông tin trên về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên tienphong.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

7. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ vietnamnet.vn

vietnamnet.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Dưới đây là TOP các bài viết về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên vietnamnet.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

8. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ soha.vn

soha.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Hẳn là bạn đã có thêm nhiều thông tin về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens rồi nhỉ? Nội dung The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên soha.vn, hy vọng sẽ giúp bạn có được thông tin tốt nhất cho bản thân.
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

9. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ 24h.com.vn

24h.com.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Mong rằng những thông tin trên về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên 24h.com.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

10. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ kenh14.vn

kenh14.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Dưới đây là TOP các bài viết về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên kenh14.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

11. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ zingnews.vn

zingnews.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Hẳn là bạn đã có thêm nhiều thông tin về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens rồi nhỉ? Nội dung The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên zingnews.vn, hy vọng sẽ giúp bạn có được thông tin tốt nhất cho bản thân.
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

12. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ vietnammoi.vn

vietnammoi.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Mong rằng những thông tin trên về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên vietnammoi.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

13. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ vov.vn

vov.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Dưới đây là TOP các bài viết về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên vov.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

14. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ afamily.vn

afamily.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Hẳn là bạn đã có thêm nhiều thông tin về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens rồi nhỉ? Nội dung The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên afamily.vn, hy vọng sẽ giúp bạn có được thông tin tốt nhất cho bản thân.
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

15. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ cafebiz.vn

cafebiz.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Mong rằng những thông tin trên về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên cafebiz.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

16. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ suckhoedoisong.vn

suckhoedoisong.vn
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Dưới đây là TOP các bài viết về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên suckhoedoisong.vn sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

17. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ coccoc.com

coccoc.com
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Hẳn là bạn đã có thêm nhiều thông tin về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens rồi nhỉ? Nội dung The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên coccoc.com, hy vọng sẽ giúp bạn có được thông tin tốt nhất cho bản thân.
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

18. The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens từ facebook.com

facebook.com
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Mô tả: Mong rằng những thông tin trên về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được team tìm kiếm trên facebook.com sẽ giúp bạn giải quyết được những thắc mắc về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
Đánh giá: 4-5 sao
Lượt đánh giá: 5666

Câu hỏi về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

Nếu có bắt kỳ thắc mắc nào về The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens hãy cho chúng mình biết nhé, mọi câu hỏi hay góp ý của các bạn sẽ giúp mình hoàn thiện hơn trong các bài sau nhé!

Bài viết The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens được mình và team tổng hợp từ nhiều nguồn. Nếu thấy bài viết The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens giúp ích cho bạn thì hãy ủng hộ team Like hoặc Share nhé!

Từ khóa tìm The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens

The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
cách The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
hướng dẫn The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens
The United States Has Been Criticized For Its Treatment Of Its Elderly Citizens miễn phí

Scores: 4.1 (92 votes)

100 lần tự tìm hiểu cũng không bằng 1 lần được tư vấn